|
|
|
|
با سلام
من برنامه با سی شارپ نوشتم که در این برنامه از یک سری dll جدا از dll خود سی شارپ استفاده کردم چون قرار است این برنامه را من به کس دیگری تحویل بدم نمی خواهم این dll ها را هم در کنارش تحویل بدم. ممنون می شوم اگه راهنمایی کنین که من چطوری فایل exe ایجاد کنم که نیاز نباشد فایلهای dll رو در کنار آن بگذارم.
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
با سلام
چه جوری میتونم در فرمم یک فایل ویدوئی یا صوتی بذارم یعنی باید از چه Component و Control ی استفاده کنم.
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
 |
|
|
|
سلام
برای این منظور شما می تونید از کنترل windows media player استفاده کنید.
برای اضافه کردن این کنترل به قسمت ToolBox آدرس زیر رو دنبال کنید:
tools\choice toolbox item\com component
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
 |
|
|
|
|
axWindowsMediaPlayer1.URL=
این یک فایل تصویری هست که به صورت صوتی بازش می کنه . کسی می دونه چرا؟
@"E:\a.avi"
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
 |
|
|
|
|
با سلام
اين فايل به صورت معمولي پخش مي شه؟ يعني خودتون مي تونين با برنامه بازش كنين؟
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
با سلام
من میخوام Text یکی از آیتم های لیست باکس را بگیرم یعنی بهش Index بدم بعد Text موجود در آن ایتم را به من بده . ممنون میشم اگه کمکم کنید.
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
 |
|
|
|
با سلام
اگر درست متوجه منظور شما شده باشم كافيه كه از خصيصه Items به شكل زير استفاده كنين:
string itemText = listBox.Items[your index here].ToString();
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
با سلام
من میخوام فایلی را انتخاب کرده و آن را در جایی دیگر کپی کنم . انتخاب فایل را با استفاده از Openfiledialog انجام می دهم ولی نمی دانم برای کپی باید از چه دستوری استفاده کنم ممنون میشم اگه کد لازم را برام بذارید.
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
 |
|
|
|
|
با سلام
از تابع استاتيك Copy كه در كلاس File تعبيه شده استفاده كنيد. اين تابع دو آرگومان رشته اي، فايل مبدا و فايل مقصد رو دريافت مي كنه كه رشته اول رو مي بايست از OpenFileDialog و پراپرتي FileName اون وارد كنين و رشته دوم مسير جديد براي فايل كپي شده خواهد بود (نام و پسوند فايل هم بايد در اين رشته مشخص شوند)
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
 |
|
|
|
|
System.IO.
File.Copy("E:\afagh.txt"," D:\new folder2");
الان مشکل این دستور چیه که Error میده. میگه Illegal characters in path.
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
 |
|
|
|
|
با سلام
خوب شما نام فايل رو در مسير دوم وارد نكردين. بايد نام فايل مقصد رو هم وارد كنين.
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
 |
|
|
|
|
نام فایل را هم گذاشتم درست نشد . مشکلشو فهمیدم به خاطر این بود که \ را در داخل آدرس نمیفهمید قبل از آدرس مقصد @ گذاشتم درست شد. بازم ممنون
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
پیغام
the application failed to initialize properly 0x000007b
مال چیه.
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
یه سوال دیگه
:(
دستوراتی واسه ی اینکه یه رکورد با توجه به اطلاعات وارد شده توسط کاربر توی table درج بشه نوشتم توی سی شارپ
ولی روی connection.open() پیغام خطا می ده:
{"An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)"}
من نمی فهمم واسه چیه.
خواهش می کنم کمک کنین.
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
 |
|
|
|
با سلام
لطف كنين اصل رشته كانكشن رو ذكر كنين.
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
لطفا اگر کسی جواب سوالمو می دونه جواب بده.واقعا احتیاج دارم بهش.
در سی شارپ طراحی و کدنویسی کمبو باکسهای مرتبط چطور انجام می شه.
منظور از کمبو باکسهای مرتبط اونهایی اند که با تغییر داده های (آیتم های) داخل یکی شون آیتم های داخل اون یکی اتوماتیک تغییر می کنه.(ارتباط یک به چند جدول حاوی داده های کمبوی اول به جدول حاوی داده های کمبوی دوم؟؟؟)
شبیه کمبو باکسهایی که توی فرمهای ثبت نام اینترنتی می بینیم:
استان:
شهر:
از بین محتویات کمبو باکس "استان" وقتی هر کدوم انتخاب می شن محتویات کمبو باکس "شهر" به شهرهای اون استان تغییر پیدا می کنن.
خیلی ممنونم.
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
 |
|
|
|
|
با سلام
اين كار به صورت خودكار به هيچ وجه امكان پذير نيست و حتما بايد رخداد Index Changed مربوط به كمبوهاتون رو سربارگذاري كنين. از انقياد (binding) براي مقداردهي كمبوها استفاده مي كنين؟
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
 |
|
|
|
|
بله.والا توی بخش اس کیو ال هم مطرح کرده بودم.بمن این جواب رو داده بودند.
برای این کار باید query بنویسی مثلا بر اساس text در کمبو باکس اول که مربوط به استان میشه در جدول شهرهای اون براساس اون select کنی و کمبوی دومت رو بر اون اساس پر کنی .مثلا :
select cityName from citytable where key ='+keyValue'
حالا این keyValue'رو براساس متن مربوط به کمبو باکس اولت بدست میاری و به جدول دومت که مربوط به شهر هاست ارسال میکنی
ولی باز هم دقیقا نمی دونم باید چکار کنم.
اگر می دونید لطف کنید بگید واضح.
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان .
من می خواهم روز یک تاریخی که توسط کاربر مشخص می شود را به دست بیاورم . مثلاً اگر تاریخ 15/12/1387 را وارد کرد ، روز هفته مربوط به این تاریخ که پنجشنبه است را به کاربر نشان دهد .
با تشکر از همه دوستان .
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
 |
|
|
|
|
سام
با استفاده از متد زیر میتونید که روز هفته رو بخونید به این صورت :
DateTime dateTime = DateTime.Now;MessageBox.Show("-----" + dateTime.Day.ToString());
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
 |
|
|
|
|
از جوابتون ممنون . به دست آوردن روز تاریج جاری را می دانم . قبلاً هم گفتم مثلاً می خواهم روز تاریخی را که برای 2 سال دیگر یعنی 10/10/1389 است را به دست بیاورم ؟ برای این کار چه کدی لازم است .
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سلام
چطور می توانم نام یک کلاس دلخواه را که خود ایجاد کرده ام در زمان اجرا تغییر دهم و همینطور اینکار را با یک Property انجام دهم. |
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
 |
|
|
|
|
با سلام
من بعيد مي دونم همچين كاري امكانپذير باشه. چرا كه پس از كامپايل، تمامي پيمانه ها (ماژول ها) به MSIL ترجمه مي شن. براي كارهاي زمان اجرا از فضاي نام Reflection استفاده مي شه كه از قابليت هاي آن دسترسي به كلاس هاي يك اسمبلي و اجزاي كلاس از قبيل توابع و خصيصه ها و ... در زمان اجرا مي باشد. شما بايد از امكانات Reflection بهره ببريد و كلاس جديد با نام دلخواه و محتواي كلاس قبلي بسازين. در كل كار سختي ست.
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سلام
من میخوام که یک فایل excel رو بخونم و اطلاعات اون رو به یک جدول از دیتا بیس وارد کنم .کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
با تشکر
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سلام
من از gridEx janus استفاده می کنم .جدول من 5 تا ستون داره که میخوام دو تا از ستون ها رو با روش استاتیک مقدار دهی کنم و ستون های بعدی رو هروقت که روی سلول مورد نظرم کلیک کردم و بهشون مقدار دادم همون موقع جدول مربوط به اون فیلد هم در دیتا بیس بروز بشه .ولی اینکه محتوای اون سلول ها رو توی کدوم event از gridEx بخونم رو نمیدونم.چه محتوای فعلی شون رو و چه محتوای بعد از edit رو .اگر کسی میدونه لطفا من رو راهنمایی کنه .
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
 |
|
|
|
|
با سلام
بهترين راه حل اينه كه به راهنماي كامپوننتي كه با اون كار مي كنين، مراجعه كنيد. در ضمن دموهاي خوبي هم در كنار اين كامپوننت ها ارائه مي شن كه به معرفي كامل تمامي ويژگي ها مي پردازن.
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
می خوام فایل Backup بانکم را در #C باز گردانی(Restore) کنم چگونگی شو میخوام؟
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سلام
من یک برنامه windows_based رو که با sql-server کار میکنه ، میخوام روی یک سیستم دیگه که توی شبکه هست نصب کنم .آیا باید که روی سیستم مورد نظر Visual studio , sql server نصب کنم .در ضمن برنامه قراره که گزارش گیری هم انجام بده برای crysatl Report باید چکار کنم ؟
با تشکر
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
 |
|
|
|
|
با سلام
براي برنامه هاي win based لازمه نسخه دات نت فريم وركي كه برنامه با اون نوشته شده است به همراه كامپوننت هاي كريستال ريپورت نصب شده باشند.
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
 |
|
|
|
|
سلام
من framowork , crystal report component رو چطوری مستقل از visual studio نصب کنم چون موقع نصب visual studio همه این مولفه ها با هم نصب میشن .
با تشکر
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
 |
|
|
|
|
با سلام
از منوي Project آخرين گزينه يعني Properties رو انتخاب كنين. در فرم باز شده به سراغ تب Publish برين. بر روي دكمه Prerequisites كليك كنيد و از فهرست كامپوننت هايي كه پروژه شما به اونو نياز داره مولفه هاي مورد نظر رو انتخاب كنيد ( معمولا اين گزينه ها قبلا به صورت انتخاب شده مي باشند مثل دات نت فريم ورك) سپس پروژه خود رو به صورت محلي publish كنين. خواهين ديد كه در پوشه جداگانه اي فايل نصب براي هر يك از پيش نيازها مانند دات نت فريم ورك ايجاد شده است.
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سلام
من میخوام که رنگ header رو در dataGridView عوض کنم .با یک روشی این کار رو انجام میدم ولی همیشه جواب نمیده.کسی میتونه منو راهنمایی کنه .اون روش اینه : style = dbGridView1.ColumnHeadersDefaultCellStyle;SystemColors.InactiveCaptionText;Color.DarkBlue;
DataGridViewCellStyle
style.BackColor =
style.ForeColor =
با تشکر
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
 |
|
|
|
|
سلام من قبلا این سوال رو پرسیده بودم و حالا جوابش رو پیدا کردم و اون رو در اینجا قرار میدم که اگر به درد کسی خورد ازش استفاده کنه
DataGridViewCellStyle style = dbGridView1.ColumnHeadersDefaultCellStyleSystemColors.InactiveCaptionText;Color.DarkBlue;
style.BackColor =
style.ForeColor =
بعد از تنظیم خواص بالا باید خاصیت EnableHeadersVisualStyles رو به false تنظیم نمود و همچنین در خط دوم هم رنگ مورد نظر خودمان را که من دراینجا آبی کمرنگ انتخاب کرده ام ، انتخاب میکنیم.
با تشکر
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سلام
من اطلاعاتی در db درام که از نوع text هستند و همین طوری نمی شود آنها را در grid view نشان داد ابتدا باید آن را به string تبدیل کنم بعد در grid نشان دهم. لطفا convert این دو نوع را به من بگویید.
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
 |
|
|
|
|
با سلام
اگر منظور شما convert دو نوع text و string هست، ايندو از يك نوع اند. كافيه تابع ToString و بعدش TrimEnd را براي حذف رشته خالي از انتهاي متن فراخواني كنين.
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|