|
|
|
|
|
سلام به همه مهندسان کشور
میخواستم ببینم چجوری میشه توی سی شارپ 2010 یه Button یا From رو شیشه ای کرد.؟
یا رنگ شیشه اش رو عوض کرد
پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم
با تشکر
مهیار
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
 |
|
|
|
با سلام
اين سوال قبلا هم در فروم پرسيده شده است.
براي دكمه شما مي توانيد به دو طريق عمل كنين. مي توانيد اول دكمه خود رو به صورت تصويري در حالت هاي مختلف (عادي، ماوس و كليك و ...) طراحي كرده و سپس يك User Control طراحي كنين كه با چك كردن حالت هاي مختلف تصوير هر حالت رو بر روي كنترل بكشيد. و يا اينكه كلا اين قضيه رو از بعد گرافيكي هندل كنين. ( لينك)
در مورد فرم هاي شيشه اي بايد گفت كه بعد از ارائه شدن ويندوز ويستا اگر دقت كرده باشين فرم ها خودشون حالت شيشه اي دارند ( به اين افكت Aero Glass) گفته مي شه. API آماده اي در ويندوزهاي نسل ويستا و سون براي اين منظور وجود داره كه فرم رو تماما شيشه اي مي كنن. ( لينك)
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
 |
|
|
|
|
من که هر چی سعی کردم نتونستم درستش کنم.
اون برنامه هم که لینکش رو گذاشته بودین باز کردم ولی چیزی ازش دستگیرم نشد
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
می خواهم به طور remote به یک سرور شبکه وصل شده و تمام session های باز را ببندم (kill کنم)
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
 |
|
|
|
بحث remoting ربطي به برنامه نويسي دارد. انجام اين كار از طريق برنامه نويسي امكانپذير نيست. شما از كلاينت به سرور دسترسي ندارين؟ با مفهوم Remote Desktop آشنايي دارين؟
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
می خواهم یک برنامه بنویسم که روی سیستم client نصب شود و کاربر با اجرای این برنامه به سرور مشخصی متصل شود و تمام session های active روی سرور را kill کند
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
 |
|
|
|
با سلام
وقتي امكان Remouting در ويندوز در نظر گرفته شده است ديگر چه نيازي به انجام اين كار وجود داره؟
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سلام
می خوام بدونم چطور میشه مقداری که توی تکست باکس وارد شده رو جدا جدا کرد
مثلا bist بشه bi یا st را ازش جدا کرد.
یا مثلا می خوام چک کنم که عددی که کاربر وارد کرده حتما اولش 307 باشه (و در حالی که معلومم نیست که عددم چند رقمیه) چیکار باید بکنم
تابع خاصی داره؟
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
 |
|
|
|
|
یه نگاهی به توابع کلاس String تو MSDN بندازین.
همه این چیزایی که می خواین اونجا هست.
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
با سلام
براي ارتباط Sql با كريستال ريپورت يا بايد نام كامپيوتر يا همان نام سرور را وارد كرد كه اين يعني روي همه كامپيوتر هايي كه مي خواي برنامه را اجرا كني نام كامپيوتر را عوض كني يا اين كه به خود فايل Sql وصل شد كه من نتوانستم اين كار را بكنم به خاطر اين كه كريستال ريپورت از من فايل هايي را مي خواست كه نوع آنها User Default است كه Sql از اين نوع نمي باشد
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
چگونه می توان متغیری تعریف کرد و از آن در قسمت های دیگر از آن استفاده نمود
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
 |
|
|
|
با سلام
ساده ترين روش براي انجام اين كار تعريف يك كلاس static هست. در اين كلاس تمامي متغيرهايي كه نياز دارين به صورت public static تعريف كنين كه از تمامي كلاس ها قابل دسترسي خواهند بود.
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ba salam
chetori mishe etela`ati ro az database khond va dar tooltip namayesh dad?
ba tashakkor
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
با سلام
مدتی است به دنبال مجموعه ای از کامپوننت های دات نت میگردم که دارای کرک سالم و تست شده باشه.
دوستان کسی میتونه در این زمینه کمک کنه ؟
نیاز من کامپوننت های Dxperience 2010 و KDTele 4 هست.
ممنونم
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
 |
|
|
|
|
فروش DXperience از هفته آینده در همین سایت آغاز می شود.
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
 |
|
|
|
|
سلام آقای شهاب فر
ممنونم بابت جواب، من منتظر می مونم تا هفته ی آینده، چون خیلی وقته به فروشگاهتون که قرار بود اوایل تیر ماه فعال بشه سر میزنم و میبینم که هنوز فعال نیست!
به هر صورت ممنونم
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
 |
|
|
|
|
با سلام
از اینکه قسمت فروشگاهتون مجددا راه اندازی شدی خوشحالم.
سوال من در زمینه کامپوننت Dxperience 2010 اینه که آیا کرک این نرم افزار کاملا تست شده ؟ چون من حدود 4-5 ساله که از این کامپوننت استفاده میکنم، بعضی از کرک هاش جاهای خاصی رو گیر میده مثلا نسخه ی 2007 که داشتم زمان گزارشگیری و استفاده از کامپوننت XtraReport مشکل داشت که مجبور شدم به 2008 سوئیچ کنم. الان هنوز روی 2008 کار میکنم چون کرکش کامل و سالمه. اما چون میخوام به 2010 سوئیچ کنم نیاز به نسخه ی 2010 این محصول رو دارم که متاسفانه هرچی کرک براش پیدا کردم، درست و حسابی کار نکرده!
آیا کامپوننت شما کرکش سالم و تست شده هست ؟
آیا امکان خرید محصول قابل رجیستر شدن این نرم افزار در خود سایت شرکتش توسط شما وجود داره ؟ یعنی نرم افزار به صورت اورجینال باشه و در سایت خودش ثبت و رجیستر بشه اما با قیمت پایین تر؟
ممنونم
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
 |
|
|
|
|
از زمانی که این کامپوننت از این وب سایت ارائه می شود (از نسخه 2008) گزارشی از کارکرد نامناسب کرک ارسال نشده.
امکان تهیه لایسنس این کامپوننت با قیمت پایین وجود نداره و برای خرید لایسنس هم مستقیما" باید از DevExpress تقاضا کنید.
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
 |
|
|
|
|
با سلام و ممنون بابت پاسختون
هم اکنون کرک کامپوننت شما تست شده و سالم است ؟ نحوه ی کرک توضیح داده شده ؟
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
 |
|
|
|
|
کامپوننت تست شده و بدون مشکل است. اصولا" هر گونه ایرادی در کامپوننت ارائه شده توسط این سایت باشد در زمره باگهایی قرار می گیرد که در نسخه ارائه شونده توسط کمپانی هم وجود دارد.
کامپوننتهای بدون لایسنس معمولا" از جایگزینی dllهای کامپایل شده با dll های trial بدست می آیند که تمامی ویژگیهای کامپوننت اصلی را دارند و تنها ار لحاظ حقوقی و کپی رایت با محدودیتهایی مواجه هستند.
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
 |
|
|
|
|
سلام
من این نسخه 10 را دانلود کردم و یک کرک هم برایش پیدا کردم که فایل های زیر درون آن است :
cmd.exe
DevExpress.Data.v10.1.dll
DevExpress.Utils.v10.1.dll
FolderList.bat
gacutil.exe
Register.bat
sn.exe
در زمانی که روی کامپیوتر خودم اجراش می کنم همه چیش قشنگ کار می کنه ولی آنلاین آپلودش که می کنم ارور زیر را می دهد :
Could not load file or assembly 'DevExpress.Data.v10.1' or one of its dependencies. Strong name signature could not be verified. The assembly may have been tampered with, or it was delay signed but not fully signed with the correct private key. (Exception from HRESULT: 0x80131045)
آیا نسخه ای که شما دارید اینجوری نیست ؟ و 100 ٪ کار می کنه ؟ روی سرور هم اشکال نداره ؟
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
 |
|
|
|
|
تا بحال گزارشی مبنی بر اشکال بر روی کامپوننتهای ارائه شده توسط این سایت ارائه نشده است.
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سلام
اين اولين باري هست كه تو اين سايت سوال هامو مي پرسم ، من با visual stadio 2008 كار مي كنم و هنگام show گرفتن از datagridview كلمات فارسي كه از طريق خود برنامه وارد كرده ام به صورت علامت سوال نشون داده ميشه !!! ميشه براي حل اين مشكل كمكم كنيد ؟
وقتي از طريق sql اطلاعات وارد ميشن درست نمايش مي ده ولي با خودِ برنامه ؟؟؟؟؟؟ ميشه !!!
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
 |
|
|
|
|
سلام بر شما
دوست عزیز، این مشکل قبلا برای من هم پیش آمده بود و اکثر موارد ناشی از اشکال در نصب ویندوز است. region and language را کنترل کنید ببیند تنظیمات فارسی ویندوز را کامل نصب کرده اید!
اگر مشکل پیدا نشد باید به سراغ خود enterprise Sql بروید.
در قسمت database properties وارد شوید و در قسمت options کنترل کنید و ببینید collation مربوط به پایگاه شما روی Arabic_CI_AC ست شده یا نه!
اگر مشکل همچنان باقی بود اطلاع دهید.
موفق باشید
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
 |
|
|
|
خيلي ممنون مشكل حل شد با راه حل شما
كمك بزرگي كرديد
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سلام
کسی میدونه که نحوه ذخیره سازی treeView در حافظه به چه صورتی هست ؟مثلا root و فرزندان و فرزندان و ... اونها به چه نحوی در حافظه ذخیره میشن ؟وهمچنین اطلاعات مربوط به هر node از قبیل رنگ و متن و فونت و سایز و tag هر node در حافظه به چه صورتی هست ؟ممنون میشم اگر جواب رو بامثال بیان کنید .
با تشکر
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سلام دوستان وقتتون بخیر.
کسی برنامه یا کنترل DateTimePicker farsi فارسی سراغ داره. ممنون میشم راهنمایی کنید.
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
 |
|
|
|
سلام دوست عزیز
این برنامه رو یکی از دوستان نوشته
می تونی از این لینک دانلود کنی
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=542704&postcount=91
|
|
[پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سلام
من در VisualSVN Server یک مخزن ایجاد کردم که پروژه های مختلف رو در اون قرار دادم . ولی میخوام که هر کدوم از پروژه هام در یک drive از سرور قرار بگیره ولی ظاهراً VisualSVN Server این رو پشتیبانی نمی کنه ومن میخوام این کار رو با استفاده از یک برنامه # C انجام بدم .ولی راه اتصال به VisualSVN Server رو نمیدونم . کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
با تشکر
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سلام دوستان عزیز
شرمنده ام که اینجا این سوال رو مطرح میکنم
ولی کارم بخاطر همینه تعطیله شده
اینترنت و سایت های متفاوتی دیدم ولی یا کرک اشکال داشته یا نسخه آن اشکال داشته
کسی Licence krypton 4.1.1 را اگه داره اعلام کنه.
با تشکر از شما
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ميخوام 1 تقويم فارسي ايجادكنم با كلاس persian clanderلطفادرباره ي الگوريتم و كد آن را توضيحاتي بدهيد
|
| [پاسخ
| حذف
| ویرایش ]
|
|
|
|
|